Sape2 yang pernah transit kat changi boleh bagi info tak? cukup ke 1hr transit nak catch up next connecting flight? saya dah booking KL-Changi-Florence via bravofly, pas tu nak cancel KL-Changi, but tak de idea, kalo bace through agreement diaorang, kite call kite plak yang kene charge 6.10Euro/call,any info might help? Pls advice.. This is my 1st time solo travel to oversea

trivago veröffentlicht regelmäßig Ranglisten der beliebtesten Reiseziele der Deutschen. Dabei werden alle Suchanfragen nach Hotelübernachtungen von Reisenden auf unserer Homepage ausgewertet. Für unsere Top Städtedestinationen sammeln wir die Abfragen für ein (verlängertes) Wochenende. Die Reisedauer darf hierbei nicht mehr als vier Tage betragen. Für unsere Top Feriendestinationen werten wir die Anfragen mit mindestens einer Woche Aufenthalt aus.
“Masuklah hingga sampai minimal ke halaman booking untuk mendapatkan session ( nomor antrian ) di website tersebut untuk menghindari waiting list akibat traffic yang overload.” ini sih biasa kalau kasus nya AirAsia lagi open promo Free Seat, pasti suka dapat halaman “Waiting List”, jadi sebelum mulai open promo, lebih baik login dulu sebagai user di webpage nya AirAsia, terus buka halaman booking nya AirAsia ( https://booking.airasia.com/ ) biar terhindar dari halaman waiting list. Susah jelasin detail nya nih, kalau developer website pasti ngerti maksud nya :)
Letih mengejar tiket flight murah ? Kecewa terlepas tawaran tiket flight RM1? Atau penat terpaksa buka website berkali-kali  mengharap tiket flight percuma. Aku ada masalah ni, tapi rasanya ramai hadapi keadaan macam ni. Sebab dengan tiket flight yang murah, impian nak menjelajah ke dunia luar menjadi nyata. Ada beberapa orang kenalan FB selalu juga buat promo tiket flight murah. Tapi kalau nak cari sendiri pun boleh. Aku cuma nak share sedikit cara-cara aku nak dapatkan tiket flight murah.  Cara ini aku pernah guna dan memang berkesan.
×