Ya, ia bukan perkhidmatan percuma.  Semakin banyak perkhidmatan yang disediakan, semakin mahal juga caj yang dikenakan kepada syarikat penerbangan. Takkan syarikat penerbangan mahu tanggung? Tentunya kos itu dimasukkan sekali dalam harga tiket. Senang cerita, semakin canggih airport, semakin mahal airport charge, semakin mahal juga tiket flight. Kerana itu di London, flight yang menggunakan airport Heathrow tiketnya juga biasanya mahal berbanding dengan flight di airport Gatwick atau Luton. Dan sebab itu jugalah, kalau masih ingat, Airasia lebih suka duduk di LCCT yang macam gudang berbanding di Terminal 2 KLIA yang canggih tapi lebih mahal.
Simple balloons were used as surveillance aircraft as early as the 18th century. Over the years, military aircraft have been built to meet ever increasing capability requirements. Manufacturers of military aircraft compete for contracts to supply their government's arsenal. Aircraft are selected based on factors like cost, performance, and the speed of production.
Indonesia merupakan sebuah negara yang terdapat di Asia Tenggara. Negara ini merupakan negara kepulauan terbesar di dunia. Negara ini memiliki lebih dari 100.000 pulau yang tersebar sepanjang katulistiwa. Oleh karena itu, transportasi udara merupakan salah satu transportasi utama di negara ini. Semenjak tahun 2000, peraturan mengenai penerbangan di Indonesia mulai dilonggarkan, hal ini menyebabkan banyaknya maskapai-maskapai penerbangan baru di Indonesia.
Letih mengejar tiket flight murah ? Kecewa terlepas tawaran tiket flight RM1? Atau penat terpaksa buka website berkali-kali  mengharap tiket flight percuma. Aku ada masalah ni, tapi rasanya ramai hadapi keadaan macam ni. Sebab dengan tiket flight yang murah, impian nak menjelajah ke dunia luar menjadi nyata. Ada beberapa orang kenalan FB selalu juga buat promo tiket flight murah. Tapi kalau nak cari sendiri pun boleh. Aku cuma nak share sedikit cara-cara aku nak dapatkan tiket flight murah.  Cara ini aku pernah guna dan memang berkesan.
×